Momenteel heb ik weer een wat slechter moment. Ik heb zelfs een paar dagen gehad waarbij eerst mijn gezicht helemaal open lag, de daarop volgende dagen was het enorm schilverig en langzaam aan begint nu het schilveren weer wat minder te worden. Mijn vermoeidheid is weer erg vervelend. Ik heb dagen dat ik geen middagdutje nodig heb, maar nog steeds ga ik pas rond 2 a 3 uur slapen en wordt ik rond 10 uur wakker. Ook heb ik het de laatste tijd enorm koud. Ook heb ik net nadat ik hersteld ben van een virusje weer een ander virusje te pakken, waardoor momenteel mijn huid als een gek juikt en irriteert. Daarnaast heb ik weer enorm veel last van mijn ogen.

Momenteel mix ik kokosolie en hennepolie (ongeveer 50/50 verhouding) en neem ik daar 1 druppeltje van per dag. Daarnaast drink ik elke dag kokosnootwater met mango. Ook eet ik tussen de middag 4 speltbroodjes met (biologische) roomboter, (bio) kaas en appelperenstroop (puur gemaakt uit appels en peren). Voor de rest probeer ik zo veel mogelijk biologisch te kopen en gesneden producten, zodat ik geen moeite hoef te doen om mijn voedsel voor te bereiden (dit puur vanwege de oververmoeidheid en om mijn handen te beschermen tegen de sappen).

Hier is een foto van mijn gezicht:

WIN_20151012_22_47_47_Pro