Steroid withdrawal: 60 maanden

Vandaag geef ik een update van 60 maanden topical steroid withdrawal. Dit is vanwege topical steroid withdrawal. De hormoonzalven stopten met werken doordat mijn huid last begon te krijgen van topical steroid withdrawal. Daarbij wil ik kijken wat voeding kan doen bij deze verslaving. Lees hieronder meer over mijn topical steroid withdrawal ervaring.

Lange tijd niet meer geblogd

Ik heb ruim 30 maanden niks meer laten horen van mij. Dit komt omdat ik een nieuwe relatie heb, ben verhuisd en inmiddels moeder ben geworden. Ik ben wel bezig geweest om hier en daar informatie te verzamelen, maar weinig behoefte gehad om te bloggen.

Ik ben inmiddels ruim 5 jaar gestopt met hormoonzalven en helaas heb ik nog steeds last van het red skin syndroom. Het is soms nogal erg vervelend dat ik na zoveel jaar er nog last van heb. Ik heb toen ik nog op facebook zat regelmatig in de groepen gelezen dat er meerderen waren die er na zelfs 7 of 8 jaar nog last van hadden. We gaan het zien.

Hoe gaat het nu eigenlijk met mij?

Met mijn huid gaat het wisselend. Momenteel veel last van huidpijn omdat ik in een flare zit. Vooral mijn benen, armen, nek en gezicht zijn aangedaan. Het jeukt weer heftiger dan ik van de laatste tijd ben gewend.

Qua voedselallergie├źn lijkt het helaas slechter te gaan. Ik reageer heftiger op voeding. Ik vind het soms eng om bepaalde voeding te eten, omdat ik veelal reageer met zwellingen in mijn keel.

Wat ik op het moment gebruik

Eigenlijk gebruik ik vrij weinig. Ik neem alleen vitamine c in en af en toe een curcuma pil. Ik smeer niks op mijn huid, het voelt weer niet goed om er wat op te hebben. Dit is vooral omdat ik het branderige gevoel weer heb op mijn benen.

Mocht jij nou ook willen stoppen met hormoonzalven kijk dan vooral op:

Mocht je een afkorting hierin zien die je niet begrijpt dan kan je hier klikken voor uitleg.

Zie hier de foto’s van deze maand:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *